Două cazuri de conducere ilegală: o femeie cu permisul suspendat și o tânără de 18 ani fără permis

Cele mai citite

Polițiștii din Argeș au identificat, în ziua de sâmbătă, o femeie în vârstă de 32 de ani din județul Teleorman, care se afla la volanul unei mașini cu permisul de conducere suspendat. Totodată, polițiștii au descoperit că o altă tânără de 18 ani din Pitești conducea fără a deține permisul de conducere. În ambele situații, au fost inițiate dosare penale.

Astfel, sâmbătă, echipa rutieră din cadrul Poliției Pitești a depistat o femeie în vârstă de 32 de ani, originară din județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești, având dreptul de a circula pe drumurile publice suspendat, conform comunicatului de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

În urma constatărilor efectuate, a fost înregistrat un dosar penal conform articolului 335 din Codul Penal.

Totodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproximativ la ora 00:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au identificat o tânără de 18 ani din Pitești care conducea un autoturism pe DN 67B fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie. În urma constatărilor efectuate, a fost întocmit un dosar penal conform articolului 335 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

În primele opt luni din 2023, au fost radiate circe 43.000 de companii

La nivel național, în primele opt luni ale acestui an, un total de 42.994 de întreprinderi au fost eliminate...

Alte articole din aceasta categorie