Dosare penale pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor

Cele mai citite

proiectile de cauciucJoi, 04 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe pe raza localităţilor Pantelimon şi Baloteşti, în vederea prevenirii producerii unor evenimente negative la regimul armelor şi muniţiilor, ce pot apărea ca urmare a păstrării necorespunzătoare şi folosirii fără drept a acestora.
În urma acţiunii, au fost identificaţi, G.S., de 48 de ani, din oraşul Pantelimon, având asupra sa o armă de autoapărare şi 17 cartuşe de proiectil din cauciuc, deţinute fără drept, M.I., de 39 de ani, din Baloteşti, care deţinea ilegal 14 cartuşe cu proiectil din cauciuc şi un cartuş cu gaze şi O.S., de 28 de ani, din aceeaşi localitate, care deţinea fără drept la domiciliul său, 7 cartuşe cu proiectil din cauciuc.
Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea efectuării unor constatări tehnico-ştiinţifice balistice.
Cercetările sunt continuate cu persoanele în cauză în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a strigat BINGO! 22,4 milioane de euro mită

După perchezițiile de la începutul săptămânii, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au decis pornirea acțiunii penale și reținerea...

Alte articole din aceasta categorie