Dosar penal pentru un tânăr din Călărași prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive și maşina plină cu petarde şi artificii

Dosar penal pentru un tânăr din Călărași prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive și maşina plină cu petarde şi artificii

Un tânăr din Călăraşi s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive, iar maşina pe care o conducea era plină cu petarde şi artificii.
În seara zilei de 10 decembrie, poliţiştii din Călăraşi au oprit, pentru control, pe strada Varianta Nord, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului a fost descoperită  cantitatea de 13.800 bucăţi petarde din clasa P1, 3 bucăţi artificii tip KL F2, 36 bucăţi TP 1000, 33 bucăţi petarde TP 1500, 30 bucăţi petarde TP 2000, 2.500 de bucăţi petarde tip K 0203-P1, 2.600 bucăţi petarde tip volt 3-3 P1,  1.500 bucăţi petarde tip F 3.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.  De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi cu aparatul DRUG TEST rezultatul fiind pozitiv la substanţa THC-5,  fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge şi urină.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea  regimului materiilor explozive, conform Legii 126/1995 R, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments