Dosar penal pentru un minor de 14 ani care a ameninţat un şofer cu pistolul pe stradă

Cele mai citite

Un tânăr din Buzău este în prezent sub investigație de către autoritățile polițienești în urma amenințării unui șofer cu un pistol. Tânărul a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că i s-a atras atenția cu privire la traversarea neregulamentară a carosabilului. Această situație tensionată a avut loc pe una dintre străzile din municipiul Buzău, iar individul implicat a fost rapid identificat de către forțele de ordine.

În dimineața zilei de 26 noiembrie 2023, ofițerii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, cu sprijinul polițiștilor de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și a luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Buzău. Aceste acțiuni au avut loc în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

La data de 24 noiembrie 2023, o faptă a fost adusă la cunoștința autorităților de către o persoană vătămată, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Buzău. Conform investigațiilor realizate de către polițiști, s-a constatat că în seara de 23 noiembrie 2023, acest bărbat a fost amenințat cu un pistol de către un minor. Incidentul a avut loc în urma observației făcute de victimă cu privire la modul neregulamentar în care minorul traversase strada. Identitatea minorului a fost stabilită de către polițiști, acesta fiind un locuitor al Buzăului în vârstă de 14 ani.

„În urma percheziţiilor, a fost descoperit şi ridicat un pistol, de tip airsoft, inclus în categoria armelor neletale, care nu este supus autorizării ori notificării. Față de minorul de 14 ani, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea parchetului pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Buzău.

Ultimele articole

Scandal între două familii din Ilfov

Un incident de amploare a avut loc între două familii din județul Ilfov, soldându-se cu rănirea a trei persoane,...

Cinci persoane din județele Buzău și Brăila sunt suspectate de trafic de droguri

O operațiune comercială ilegală care funcționa deja de câteva luni a fost întreruptă, iar cinci persoane din Buzău și...

Agricultorii din Olt au finalizat plantarea roșiilor extratimpurii

Producătorii de legume din Olt au completat plantarea roșiilor extratimpurii în spații protejate și încălzite. Această activitate a implicat...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ