Dosar penal pentru o femeie care vindea îmbrăcăminte de firmă, contrafăcută

Date:

O femeie din Slatina a fost prinsă de polițiști vânzând îmbrăcăminte de firmă, contrafăcută.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat, sâmbătă, din oficiu, cu privire la faptul că pe o platformă de vânzări online a fost postat un anunț prin care erau oferite spre comercializare mai multe articole vestimentare (geci și blugi), purtând inscripția unor mărci premium de renume.

Astfel, o femeie, de 30 de ani, a fost prinsă într-o parcare din municipiul Slatina, având în portbagajul autoturismului personal mai multe articole vestimentare pe care le oferea spre comercializare. Ea vindea două geci și 6 perechi de blugi, cu 2.000 de lei. Valoarea unor astfel de produse originale se ridică la aproximativ 6.500 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat marfa despre care există suspiciuni că ar fi contrafăcută.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și care îl prejudiciază pe titularul de marcă«, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 84/ 1998 privind mărcile și indicațiile geografice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea caracterului contrafăcut/original al obiectelor ridicate și pentru stabilirea prejudiciului adus titularului mărcilor respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...