Donalam, o companie producătoare de oţel şi bare comerciale,  își propune să mărească numărul de angajați în combinatele din Târgoviște și Călărași, recrutând elevi din programul său de învățământ profesional dual

Cele mai citite

Donalam, o companie producătoare de oţel şi bare comerciale şi membră a AFV Beltrame Group, intenționează să își mărească numărul de angajați la combinatele sale din Târgoviște și Călărași în următorii ani.

În acest sens, compania a lansat un program de învățământ dual numit „Meseriașii de Oțel” în parteneriat cu trei unități de învățământ liceal din Călărași și Târgoviște pentru anul școlar 2023-2024.

Programul are ca scop înființarea de clase de învățământ profesional dual la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” și Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște, precum și la Liceul Tehnologic „Dan Mateescu” din Călărași. Elevii admiși în program vor beneficia de o pregătire teoretică la liceu, completată de stagii practice în combinatele de oțel ale Grupului AFV Beltrame din Târgoviște și Călărași. Într-o primă fază, vor fi disponibile 68 de locuri pentru meseriile de oțelar, laminorist și electromecanic pentru utilaje și instalații industriale în cele două locații.

HR managerul Donalam, Liliana Bica, a declarat că se așteaptă ca absolvenții programului să se alăture echipei companiei ca angajați după ce vor finaliza cei trei ani de studiu și practică. Parteneriatul se adresează tinerilor absolvenți de clasa a VIII-a care doresc să se califice în meserii tehnice, și este implementat începând cu anul școlar 2023-2024.

Compania speră că acești elevi vor deveni prima generație de tineri siderurgiști și vor ajuta la modernizarea și retehnologizarea companiei în perioada intensă ce urmează. Numărul total de locuri disponibile este de 68, cu 28 de locuri pentru calificarea profesională de oțelar și laminorist, 28 de locuri pentru calificarea profesională de electromecanic utilaje și instalații industriale și 12 locuri pentru calificarea profesională de electromecanic utilaje și instalații industriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie