Doi tineri sunt subiectul unei investigații penale în legătură cu comiterea mai multor infracțiuni

Data:

La data de 24 februarie curent, la ora 13:20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost notificată prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență (S.N.U.A.U.) 112, de către o femeie în vârstă de 85 de ani, rezidentă în municipiul Giurgiu. Aceasta a semnalat că în noaptea dintre 22 și 23 februarie, un individ necunoscut a intrat în locuința sa, a agresat-o fizic și a încercat să întrețină relații sexuale cu ea, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu.

Din investigațiile preliminare, s-a constatat că în timp ce femeia se afla în propria locuință în noaptea menționată, un individ necunoscut a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta și ulterior a agresat-o fizic.

De asemenea, s-a observat că individul a sustras din locuința persoanei vătămate cardul de sănătate și cardul social pentru alimente.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat persoana suspectată de comiterea infracțiunilor de tentativă de viol și furt calificat ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu.

De asemenea, s-a constatat că acesta i-a transferat cele două carduri unui tânăr de 18 ani, din comuna Putineiu, care, fiind conștient de proveniența lor, le-a utilizat pentru achiziționarea unor bunuri.

În legătură cu tânărul de 18 ani, se efectuează investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

La data de 11 martie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în data de 12 martie au fost prezențați în fața autorităților judiciare competente, cu propuneri procedurale.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...