Doi tineri sunt cercetaţi penal pentru deţinere de droguri după ce au fost depistaţi în zona de desfăşurare a Festivalului SINGFEST 2023

Cele mai citite

Doi tineri, în vârstă de 22 și, respectiv, 33 de ani, se află sub investigație penală pentru posesie de droguri, după ce au fost surprinși în zona în care avea loc Festivalul SINGFEST 2023, organizat la Singureni, județul Giurgiu, în weekend-ul trecut. Asupra lor au fost găsite o țigară și o pastilă ce par a fi substanțe psihoactive, destinate consumului.

„La finalul săptămânii trecute, poliţiştii giurgiuveni au desfăşurat activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi respectarea legalităţii în localitatea Singureni unde s-a desfăşurat Festivalul SINGFEST 2023. Printre spectatorii la festival, doi tineri, respectiv unul în vârstă de 22 de ani, din judeţul Prahova şi unul de 33 de ani, din municipiul Bucureşti, au atras atenţia prin comportament, astfel încât la controlul efectuat, poliţiştii au depistat că deţineau unul o ţigară şi unul o pastilă pentru consumul propriu, substanţe psihoactive, din categoria drogurilor de risc”,a declarat luni, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Ramona Stan.

În urma acestei situații, ambilor tineri li s-au întocmit dosare penale pentru posesie de droguri.

Este important să menționăm că, în perioada 30 iunie – 2 iulie, forțele de poliție din Giurgiu au implementat măsuri suplimentare pentru a se asigura că a doua ediție a Festivalului SINGFEST 2023, din în localitatea Singureni, se va desfășura într-un mediu sigur și fără incidente. Polițiștii au colaborat strâns cu jandarmii din Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu, având ca principal obiectiv menținerea unui climat adecvat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul întregului festival, au fost prezente în teren echipe de polițiști din cadrul ordine publică, poliție rutieră, poliție de combatere a criminalității organizate, precum și un echipaj canin specializat în detectarea drogurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Parcul din Drăgănești-Olt devine plin de viață

Un proiect nou a fost demarat în orașul Drăgănești-Olt. Parcul din localitate va fi modernizat, cu investiții în facilități...

Alte articole din aceasta categorie