Doi tineri au pierit, în timp ce o altă persoană a fost rănită, în urma unui accident în Măgurele

Data:

Joi, într-un accident între două autoturisme în localitatea Măgurele, județul Ilfov, două persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost rănită.

Conform declarațiilor Poliției Ilfov, incidentul s-a produs în jurul orei 19:00 pe șoseaua Atomiștilor din Măgurele, cauzat de impactul dintre cele două vehicule.

Din nefericire, doi bărbați, în vârstă de 24 și 32 de ani, au decedat, unul dintre ei fiind șoferul. Celălalt bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Autoritățile rutiere desfășoară investigații pentru a clarifica circumstanțele precise ale evenimentului și pentru a lua măsurile legale necesare.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...