Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Cele mai citite

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident pe Valea Caraimanului din Masivul Bucegi. Cei doi au alunecat pe zăpadă pe o distanță considerabilă, rezultând răniri grave, multiple traumatisme și fracturi. La fața locului, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a-i prelua și transporta la spital.

„Cei doi soţi din Feteşti, au încercat să urce pe munte cu fiul lor minor. Când au ajuns la zăpadă, femeia a alunecat, iar bărbatul a încercat să o prindă. Cu toate că erau bine echipaţi de iarnă, amândoi au fost angrenaţi într-o alunecare zeci de metrii. Când s-a întrerupt zăpadă s-au oprit, dar s-au ales cu multiple traumatisme. Femeia a suferit şi o fractură de membru inferior, iar soţul ei s-a ales cu fractură de femur şi un umăr dislocat”, au scris, pe Facebook, salvatorii montani.

Primii salvatori care au ajuns la cuplu au fost membrii formațiunilor Salvamont Prahova și Salvamont Bușteni. Aceștia au acordat îngrijiri de primă urgență turiștilor accidentați, iar ulterior aceștia au fost evacuați cu ajutorul unui elicopter SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie