Doi polițiști au fost atacați cu coasa și au ajuns la spital cu degetele tăiate

Doi polițiști au fost atacați cu coasa și au ajuns la spital cu degetele tăiate

În urma unui apel la 112, doi polițiști care au fost trimiși duminică seara să intervină într-o comună din Dâmbovița unde un bărbat în stare de ebrietate devenise violent la adresa trecătorilor, au fost atacați de acesta cu o coasă. Cei doi polițiști au suferit mai multe răni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa se arată că unul dintre bărbaţii implicaţi în scandalul din localitatea Văcăreşti a fost împuşcat de poliţişti în picior, iar celălalt în abdomen.

Conform IPJ, duminică seara, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii.

„De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi, s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict şi, având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia care ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului”, se precizează în informarea IPJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.