Doi giurgiuveni luau credite de la banci cu acte false

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"
 

Bani
Bani

Politistii din Giurgiu cerceteaza in stare de libertate doi barbati, care sunt acuzati ca au falsificat documentele de angajare ale unor giurgiuveni, care au folosit actele la banci, pentru a obtine credite.

Suma imprumuturilor este de 100.000 de lei, iar cei doi acuzati au primit procente din creditele obtinute.

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor i-au identificat astfel pe un barbat de 32 de ani din comuna Baneasa, judetul Giurgiu si pe un tanar de 24 de ani din Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, in anii 2008-2009, cei doi au falsificat diverse acte de angajare, contracte de munca, adeverinte de venit si fise fiscale, pe care le-au oferit unor persoane din Giurgiu, care doreau sa-si ia credite de la banci.

IPJ Giurgiu precizeaza, intr-un comunicat:  „Cei doi au solicitat si primit in schimbul documentelor false procente din creditele obtinute de persoanele respective“.

Cei doi infractori nu au voie sa paraseasca localitatea de domiciliu timp de 29 de zile.

Andreea Chicus

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ