Doi bărbați din Dâmbovița au fost plasați în arest preventiv pentru de 30 de zile după ce au agresat sexual o tânără de 25 de ani

Data:

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița a informat că doi bărbați, acuzați de violarea unei tinere de 25 de ani, au fost plasați în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Cei doi indivizi au determinat victima să-i însoțească într-un loc izolat din comună, unde, sub amenințare, au întreținut relații sexuale cu aceasta.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați suspectați de viol, complicitate la viol și tentativă de viol. La data de 6 mai curent, în jurul orei 19:19, polițiștii au fost alertați prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o femeie de 25 de ani, din Glodeni, cu privire la faptul că a fost victima unui viol”, a anunțat IPJ Dâmbovița miercuri, 8 mai.

Sursa menționată a precizat că, în urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii, respectiv doi bărbați în vârstă de 31 și 25 de ani.

“Din ancheta realizată, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a constatat că, la data de 6 mai curent, în jurul orei 16:00, cei doi au determinat victima să se deplaseze într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde unul dintre ei, folosind constrângere morală și fizică, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. În plus, același individ în vârstă de 25 de ani a încercat să întrețină relații sexuale cu persoana vătămată”, a mai transmis sursa citată.

Conform poliției, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezențați în fața magistraților, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lor.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...