DJ301, primul drum judetean din Calarasi reabilitat si modernizat cu fonduri nerambursabile Regio

Data:

Joi, 31 mai, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Liviu Musat, a participat la conferinta de incheiere a proiectului „Modernizarea si reabilitarea Drumului Judetean 301, tronsonul Fundeni – Budesti, km 13+000 – 36+578”. Acesta este primul proiect finalizat la nivelul judetului Calarasi, ce vizeaza infrastructura rutiera.

Lucrarile de modernizare si reabilitare au fost realizate cu sprijin financiar nerambursabil in cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 2, Domeniul major de interventie 2.1 „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura”.

Beneficiarul, Consiliul Judetean Calarasi, a semnat contractul de finantare in data de 12 mai 2009. Implementarea proiectului s-a realizat in 37 de luni si a vizat reabilitarea si modernizarea DJ 301, pe tronsonul Fundeni – Budesti, in suprafata de 23,578 km. Astfel, acum transportul va fi efectuat in conditii de trafic mai sigure, cu o rapiditate sporita si o durata de deplasare mai redusa.

Valoarea totala a contractului a fost de 25.775.052,80 lei, din care valoarea totala eligibila a fost de 20.786.332,90 lei (finantare nerambursabila si contributia beneficiarului).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...