Continuă contrele dintre Ion Stan şi Florin Popescu pe tema alocării fondurilor

Data:

Războiul declaraţiilor dintre şeful PSD Dâmboviţa – Ion Stan şi preşedintele Consiliului Judeţean – Florin Popescu continuă nestingherit de nimeni şi de nimic. Nici criza, nici şomajul abundent, nici nemulţumirile profesorilor, nici măcar gripa porcină nu par să „jeneze“ cumva ciorovăiala mediatică a celor doi.
Săptămâna trecută a consemnat un nou episod din această poveste jenantă, derulată de ceva timp în paginile ziarelor şi pe ecranele tv, sub falsul şi ipocritul pretext al luptei pentru binele cetăţeanului. Astfel, după ce liderul social-democrat a atacat din nou conducerea administraţiei judeţene pe motiv că favorizează localităţile conduse de primari „portocalii“, replica a venit la numai câteva ceasuri. Prin intermediul unui comunicat emis de Biroul de Presă al CJD, acuzaţiile lui Ion Stan sunt demontate, arătându-se că majoritatea localităţilor enumerate de şeful PSD Dâmboviţa ca fiind „vitregite“ de Consiliul Judeţean se află înscrise cu lucrări în derulare sau programate pentru semestrul al doilea al acestui an.

Comunicat CJD:
„Domnul Stan are tendinţa de a face calcule politice, nu matematice. În administraţia publică, aceste calcule nu au ce căuta“

.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...