Despre “caderea” Imperiului SOV

Date:

 

Basescu Vantu Patriciu
Basescu Vantu Patriciu

Dupa arestarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu pentru 29 de zile, “personalitatile”  din acelasi segment social  si-au impartit , inegal, opiniile asupra  incatusarii.

Dinu Patriciu, omul de afaceri prezent in toate scandalurile cu si despre petrol,  considera arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu drept o manevra politica la carma careia ar sta seful statului, Traian Basescu, avand ca argumente conclusive modul in care S.O.V detine trustul media. Mai exact, asa zisa tema  jurnalistica anti-Basescu. (sursa: Realitatea TV).

Acuzatiile de mai sus nu sunt, se pare, decat o razbunare personala, izvorate din “ argumentele” pe care le detine cu privire la implicarea presedintelui tarii si in arestarea sa, dupa cum a declarat in Cotidianul: “Le voi folosi in cadrul procesului judiciar si nu le fac publice decat in masura in care le-am facut pana acum. Dupa incercarea de arestare a mea, am avut o discutie cu Traian Basescu chiar in biroul sau. In acel birou, se gaseau niste dosare pe o etajera pe care scria Rompetrol. Cam cat de naiv ar putea sa fie cineva ca sa isi inchipuie ca nu era la curent cu tot ce se intampla in aceasta ancheta. Daca nu aveam avocati foarte buni, probabil acest abuz ar fi reusit”.

Din pacate argumentele lui Dinu Patriciu intra in antiteza cu politica precipitata de Realitatea Tv in perioada primelor alegeri prezidentiale ale lui Basescu, politica ce conducea inexorabil la o veridicitate falsa a starii de bine pe care ulterior, Basescu o dispersa din fotoliul de la Cotroceni.  De unde putem conchide prin a cataloga iesirile mediatice ale lui Patriciu drept o continuare a conflictelor intrinseci cu seful statului. Un alt argument fondator al acestui lucru este scandalul despre filmuletul in care Basescu lovea un copil cu pumnul, doar pentru ca a avut curajul de a-si manifesta, oarecum, o aversiune politica inconstienta si puerila fata de “principiile”  sustinute de actualul presedinte in campania electorala.  Aici a fost manevra “politica” a lui Patriciu,  retusand filmulete din frame-uri, ne lamurea Basescu plangand si sugerand trairi emotionale intense si rusinoase ale omului de afaceri.

Arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu vine ca urmare a acuzarii de favorizare a infractorului Nicolae Popa (fost membru in Consiliul de Incredere al Sov Invest – societatea de administrare a FNI – si director al Gelsor, prin care erau realizate tranzactii cu unitatile de fond) , condamnat, în lipsă, la 15 ani de detenţie pentru fraudarea a peste 300.000 de investitori FNI. Madalin Sfetea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...