Descinderi in Ilfov si Bucuresti pentru anihilarea unei grupari evazioniste

Cele mai citite

25 de persoane sunt suspectate de ofiterii de investigare a fraudelor ca au desfasurat activitati comerciale ilicite, prin care au prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 7.000.000 de euro.
Politistii ilfoveni de investigare a fraudelor, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu, au reusit identificarea si probarea activitatii infractionale a membrilor unei grupari infractionale care au desfasurat activitati comerciale ilicite cu materiale feroase si neferoase.
In perioada 2010-2011, persoanele in cauza au comercializat deseuri, iar veniturile obtinute nu au fost inregistrate in evidentele financiar-contabile, sustragandu-se astfel de la plata impozitului pe profit.
De asemenea, in activitatile ilicite desfasurate, suspectii s-au folosit de mai multe societati de tip „fantoma“, ale caror sedii au fost declarate in mod fictiv, la adrese inexistente, in scopul sustragerii de la verificarile organelor abilitate.
Cu ocazia actiunii, au fost depistati membrii gruparii si au fost ridicate documente financiar-contabile, pentru care urmeaza a fi dispuse expertize.
Totodata, a fost confiscata suma de 600.000 de lei.
Persoanele in cauza au fost conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Politie Ilfov, iar in functie de probatoriul administrat urmeaza a se face propuneri legale catre Parchet si instanta de judecata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie