Descinderi în Călăraşi, pentru a fi aduse la audieri 21 de persoane implicate într-un scandal

Data:

Poliţiştii din Călăraşi au descins, joi dimineaţa, în mai multe locuinţe din comuna Frumuşani pentru a fi aduse la audieri 21 de persoane, implicate luni seara într-un conflict, informează Poliţia Română, transmite Mediafax.

“În urma unei acţiuni dispuse de IGPR, poliţiştii din Călăraşi au descins în această dimineaţă la 13 locuinţe din comuna Frumuşani, judeţul Călăraşi, pentru punerea în aplicare a 21 de mandate de aducere. Suspecţii de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, încăierare, loviri sau alte violenţe, vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri”, precizează sursa citată.

Descinderile survin după ce membri unor familii din comuna Frumuşani au produs un conflict pe raza localităţii, luni seara, în care au folosit bâte şi alte obiecte contondente.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...