Descinderi cu mascați la escroci cu mașini de lux

Data:

Au fost efectuate mandate de percheziție domiciliară în București și în județele Ilfov și Călărași, în cadrul unei investigații privind înșelăciunea și falsul intelectual în legătură cu mașini de lux.

Conform informațiilor furnizate de poliție, șase persoane sunt suspectate că, în perioada februarie – mai 2024, au indus în eroare firmele de închiriere a autovehiculelor, utilizând acte de identitate false pentru a obține autoturisme de lux, pe care le-au valorificat ilegal.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.500.000 de lei. În data de 10 mai, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și confiscate dovezi relevante pentru investigație. Aceste acțiuni au fost întreprinse în conformitate cu un comunicat emis de către autoritățile de poliție.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...