Descinderi ale politistilor si jandarmilor ilfoveni pentru prinderea persoanelor ce detin si vand ilegal tigari

Cele mai citite

Mai multe persoane sunt cercetate pentru comert ilicit cu tigarete
Mai multe persoane sunt cercetate pentru comert ilicit cu tigarete

15 perchezitii au fost efectuate in Bucuresti, Ilfov, Vaslui si Botosani in urma carora politistii au depistat peste 400.000 de tigarete, iar 10 persoane au fost conduse la sediul IPJ Ilfov pentru audieri.

Doi dintre suspecti au fost prinsi de politisti in flagrant, in timp ce se aflau intr-un tren ce circula pe ruta Suceava-Bucuresti, avand asupra lor 20.000 de tigarete, care urmau sa fie vandute in Bucuresti.

Politistii de investigare a fraudelor, sprijiniti de luptatori de interventie rapida si jandarmi din cadrul I.J.J. Ilfov, cu sprijinul de specialitate al ofiterilor D.G.I.P.I, in baza autorizatiilor de perchezitie, au efectuat in aceasta dimineata 15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Vaslui si Botosani, in vederea depistarii si probarii activitatii infractionale a membrilor unei grupari cu preocupari pe linia comertului ilegal cu tigari.

Au fost depistate 10 persoane, care au fost conduse la sediul Politiei Ilfov pentru audieri, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masuri legale, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu.

Doi dintre suspecti au fost prinsi in aceasta dimineata,  in flagrant, intr-un tren ce circula pe ruta Suceava-Bucuresti, avand asupra lor 20.000 de tigarete, care urmau sa fie vandute in Bucuresti.

Pe numele celor zece persoane s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, fapta prevazuta si pedepsita de Legea nr. 571/2003.

De asemenea, in urma perchezitiilor au fost gasite 410.000 tigarete, de diferite marci, timbrate in Republica Moldova si Ucraina, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img