Descinderi ale poliţiştilor călărăşeni

Date:

În dimineaţa zilei de 26 iunie, poliţiştii călărăşeni au descins pe raza judeţelor Călăraşi, Ialomiţa şi Municipiul Bucureşti, la domiciliile mai multor persoane suspecte de comiterea de infracţiuni cu violenţă. Au fost efectuate 12 percheziţii domiciliare şi au fost puse în executare 15 mandate de aducere.

mascati-2

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală Călăraşi şi Dragalina şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au descins la locuinţele mai multor persoane suspecte, implicate, în ziua de 15 iunie a.c., pe raza Comunei Borcea, în acte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Conflictul s-a produs spontan, între doi bărbaţi aflaţi la o petrecere de botez, organizată pe raza localităţii Borcea, judeţul Călăraşi, de către S. Costel, de 22 ani, din aceeaşi localitate. Unul dintre aceştia a chemat în sprijinul său mai mulţi prieteni, care ajunşi în scurt timp, la petrecere şi folosind obiecte contondente şi arme albe (bâte, răngi, o furcă, topor şi spray iritant lacrimogen), au agresat mai multe persoane participante la botez. Starea conflictuală a fost aplanată de intervenţia poliţiştilor. După conflict, o parte dintre persoanele agresate s-au prezentat la spitalul din Oraşul Feteşti, judeţul Ialomiţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cele 15 persoane suspecte, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru audieri, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii faptelor, urmând să fie luate toate măsurile legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, infracţiune prevăzută şi sancţionată de Codul penal.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...