Deputatul PP-DD Liliana Ciobanu vrea să ajute giurgiuvenii să fie sprijiniţi de autorităţile statului

Date:

Preşedintele PP-DD Giurgiu, deputatul Liliana Ciobanu, a inventariat problemele autorităţilor şi comunităţii din comuna Letca Nouă, în cadrul unei vizite ce a cuprins mai multe zone ale judeţului. Parlamentarul s-a întâlnit cu primarul şi viceprimarul comunei, dar şi cu foarte mulţi locuitori, care au venit să îsi spună nemulţumirile şi doleanţele avute.

ppdd

‘Situaţiile dificile sunt cele pe care le-am întâlnim în tot judeţul Giurgiu: lipsa locurilor de muncă, probleme majore de sănătate ale oamenilor care nu pot beneficia de asistenţă medicală deoarece nu au nici o sursă de venit. Pe această temă, am adresat încă din 27 martie o interpelare ministrului Sănătăţii, la care, în mod paradoxal, nu am primit răspuns, cu toate că legea spune că răspunsurile se emit în 30 de zile. Şi acest gest denotă indiferenţa reprezentanţilor actualului Guvern la necazurile oamenilor, ei nefiind în stare nici măcar să dea românilor răspunsuri, darmite să mai şi facă lucruri bune pentru ei’, a subliniat liderul PP-DD Giurgiu.

Din discuţiile purtate cu primarul comunei Letca Nouă, Marian Negru, a rezultat că administraţia locală are nevoie de sprijinul statului pentru înfiinţarea unui cabinet medical şi aducerea unui medic în satul Letca Veche, pentru ca locuitorii de aici să nu mai bată drumul până în centrul comunei. ‘Voi sprijini orice primar care îmi solicită ajutorul, indiferent de culoarea politică. Sunt un parlamentar al tuturor giurgiuvenilor şi mă voi strădui în limita posibilităţilor legale să ajut autorităţile şi oamenii din judeţ să îşi rezolve problemele, care, din păcate, nu sunt puţine în această perioadă grea. Voi organiza întâlniri cetăţeneşti în toate comunele judeţului Giurgiu, cu participarea unor reprezentanţi ai statului, pentru a-i ajuta pe oameni să primească răspunsurile şi sfaturile de care au nevoie’, a conchis deputatul Liliana Ciobanu.

Comunicat de presa, Biroul de Presă al PP-DD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...