Deputatul PNL Prahova, Graţiela Gavrilescu, atrage atenţia asupra efectelor dezastruoase ale guvernării Boc

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

gavrilescuboctariceanuanalize,,Din cauza crizei, într-unul din judeţele puternice ale României nu mai sunt bani pentru analize medicale gratuite“

„Ne prefacem că facem economie, că reducem cheltuielile, că facem descentralizare! Ne prefacem că avem dialog social!… că facem protecţie socială, că ne respectăm dascălii, magistraţii, bătrânii, că veghem la sănătatea oamenilor… Asumaţi-vă răspunderea, domnule Prim-Ministru!“, a declarat deputatul PNL Prahova Graţiela Gavrilescu

Revoltată de modul de guvernare a actualului Executiv, Graţiela Gavrilescu a ţinut să facă săptămâna trecută o usturătoare declaraţie politică, în cadrul căreia a făcut trimitere la „efectele dezastruoase, pe termen mediu şi lung, ale deciziilor politice ale actualului guvern în ceea ce priveşte impozitarea microîntreprinderilor“. Totodată, aceasta a adăugat: <Nu cred că mai este nevoie să amintesc, acum, câte i.m.m.-uri şi-au închis porţile, câţi oameni au fost trimişi în şomaj, din această cauză, câte firme au intrat în insolvabilitate şi nici cât de prost se simt şi cele care au rezistat cu stoicism până acum, când, la nici două zile după data scadentă a impozitelor, se trezesc cu somaţii de blocare a conturilor ori chiar cu angajaţii fiscului, puşi pe dat amenzi usturătoare…Mediul de afaceri a fost grav afectat! Principiile economiei de piaţă mai „trăiesc” doar în manualele de economie; la noi sunt mutilate, în fiecare zi, chiar de către stat, prin licitaţii trucate, preţuri umflate şi birocraţie excesivă!
Ne prefacem că facem economie, că reducem cheltuielile, că facem descentralizare!
Ne prefacem că avem dialog social!… că facem protecţie socială, că ne respectăm dascălii, magistraţii, bătrânii, că veghem la sănătatea oamenilor… Realitatea este cu totul alta! De pildă, în Prahova, unul dintre judeţele puternice ale României, nu mai sunt bani pentru analize gratuite!… şi pentru multe altele, dar vă dau acest exemplu pentru că sunt membru al Comisiei pentru sănătate şi acest aspect mă preocupă în mod deosebit! Cu alte cuvinte, persoanele care, potrivit legii, puteau beneficia de analize medicale gratuite, acum trebuie să şi le plătească, pentru că fondurile alocate acestora pentru luna septembrie de către Casa de Asigurări de Sănătate s-au epuizat, iar cele alocate pentru lunile următoare au fost reduse cu 60%. Da! Prin micşorarea numărului de contribuabili, şi CAS a rămas cu visteria goală! Forfetarul Guvernului Boc face, iată, victime colaterale!> Ca un membru de frunte al PNL, deputatul Graţiela Gavrilescu nu a ,,uitat” nici să compare guvernarea Tăriceanu cu cea realizată de actualul premier, precizând, în cadrul aceleiaşi declaraţii politice, că ,,diferenţa dintre guvernarea Tăriceanu, când oamenii erau programaţi, invitaţi, rugaţi să îşi facă analize gratuite, pentru evaluarea stării de sănătate, şi guvernarea actuală, când tot mai puţini români au salarii dar tot mai mulţi sunt nevoiţi să îşi plătească analizele, este INCONTESTABILĂ!
Acestea fiind spuse, în final, am şi un mesaj pentru domnul Emil Boc: Domnule Prim-Ministru, iată pentru ce trebuie să vă asumaţi răspunderea! Nu pentru pachete de legi prin care călcaţi în picioare atribuţiile constituţionale ale forului legislativ al României, ci pentru dezastrul spre care împingeţi, în fiecare zi, cu fiecare decizie pe care o luaţi, această ţară! Să vă fie conştiinţa uşoară!“, a încheiat Graţiela Gavrilescu.
Nicoleta Andrei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie