Deputatul PDL Stelian Fuia spune ca Theodor Paleologu va avea atributii politice in judetul Calarasi

Data:

Deputatul Stelian Fuia a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca vicepresedintele PDL Theodor Paleologu va avea atributii politice in judetul Calarasi.
Totusi, Fuia nu a putut insa sa precizeze si care vor fi atributiile lui Paleologu, mentionand doar ca democrat-liberalii calaraseni il asteapta ‘cu drag’ pe vicepresedintele PDL in munca de partid.
„In Biroul Permanent National s-au stabilit atributii si vicepresedintii partidului trebuie sa aiba atributii politice. La Calarasi o sa-l avem ca vicepresedinte din partea BPN-ului pe domnul Paleologu“, a spus Stelian Fuia, in conferinta de presa sustinuta la sediul Organizatiei judetene Calarasi a PDL.
Totodata, Stelian Fuia a anuntat si candidatul pentru functia de primar al comunei Soldanu la alegerile din 2012, in persoana lui Ion Tutulea. Acesta este inginer si lucreaza la Registrul Agricol si Urbanism din cadrul primariei Soldanu de aproximativ 20 de ani si a intrat in PDL in luna august 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...