Deputatul Ion Stan: „Am fost demis din functia de presedinte al PSD Dambovita si voi fi exclus si din partid”

Cele mai citite

Deputatul Ion Stan a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca a fost demis de la sefia organizatiei Dambovita, ca urmeaza sa i se retraga sprijinul politic si chiar ca va fi exclus din partid.
„Ieri (marti, n.r.), presedintele partidului Victor Ponta m-a invitat la o discutie de circa 10 minute si, in urma acestei discutii, a luat decizia de a ma demite din functia de presedinte al PSD Dambovita. Nu este singura decizie pe care partidul a luat-o sau o va lua impotriva mea, urmeaza luni sa mi se retraga sprijinul politic pentru functia de deputat, iar la sfarsitul saptamanii viitoare sa fiu exclus din partid. Toate aceste lucruri mi-au fost comunicate ieri (marti, n.r.), de catre Victor Ponta, spunandu-mi ca rezultatele organizatiei judetene Dambovita de la alegerile din 10 iunie sunt sub asteptari si ca am asteptat acel rezultat cu multa indiferenta, fara sa ma implic in campanie si fara a sustine candidatul PSD la functia de presedinte al CJ”, a declarat Ion Stan.
Stan sustine ca i-a spus lui Victor Ponta ca nu este adevarat, ca el s-a implicat in campanie, ca a sustinut candidatul USL la functia de presedinte al CJ Dambovita. Pe de alta parte, Ion Stan spune ca PSD Dambovita nu a avut rezultate slabe la alegerile locale, ca a castigat 47 de primarii din totalul de 89, a castigat presedintia CJ si majoritate in consiliul judetean.
„In ce priveste pierderea functiei de primar al municipiului Targoviste, i-am spus domnului Ponta ca nu am pierdut eu, ci candidatul propus de la centru”, a adaugat Stan.
De asemenea, Ion Stan a spus ca a mai fost acuzat de „lipsa de implicare in indepartarea din partid a celor care erau de partea presedintelui PDL Dambovita, Florin Popescu”.
„S-a referit aici la deputatul Gheorghe Ana, deputatul Ion Dumitru si presedintele PSD Targoviste, Victor Sanda. L-am rugat pe Victor Ponta sa arunce o privire pe rezultatele inregistrate pe districtele coordonate de acesti colegi ai mei si sa constate ca ceea ce sustinea domnia sa, sau informarea venita din judet, nu corespundea realitatii”, a precizat Ion Stan.
Ion Stan a spus ca a fost 16 ani presedinte al PSD Dambovita si ca este memebru PSD de 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie