Deputatul George Scutaru (PNL) – Candidatul USL la presedintia CJ Buzau, o decizie asumata de cele trei partide

Deputatul George Scutaru (PNL) – Candidatul USL la presedintia CJ Buzau, o decizie asumata de cele trei partide

„Candidatul USL pentru presedintia CJ Buzau este o decizie asumata de cele trei partide si nu mai poate fi schimbata“, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei judetene Buzau a PNL, deputatul George Scutaru.
„Perioada lunga de asteptare privind nominalizarile s-a incheiat, acum lucrurile sunt foarte clare, este o decizie asumata, iar incercarea conducerii PSD Buzau de a-l impune pe actualul presedinte al CJ drept candidat la alegerile pentru anul viitor nu va avea sorti de izbanda“, a mai spus deputatul liberal.
La randul sau, senatorul PNL Cristi Bagiu, candidatul nominalizat de USL pentru presedintia CJ Buzau, a spus ca „lucrurile sunt stabilite, este o decizie luata la nivel national, actualul presedinte al CJ poate candida doar independent sau pe listele altui partid“.
„Sunt convins ca USL-ul va functiona foarte bine la nivelul judetului Buzau, PNL-ul are cei mai multi primari din judetul Buzau, ne asteapta o lupta dura cu PDL, iar obiectivul nostru este castigarea alegerilor locale la nivelul judetului Buzau si, ulterior, inlaturarea PDL-ului de la guvernare“, a mai spus Cristi Bagiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.