Deputatii PDL de Braila, Viorel Balcan si Eugen Badalan, au depus un amendament de anulare a desfiintarii Judecatoriei Insuratei

Cele mai citite

Doi deputati PDL au depus un amendament de anulare a propunerii de desfiintare a Judecatoriei Insuratei
Doi deputati PDL au depus un amendament de anulare a propunerii de desfiintare a Judecatoriei Insuratei

Deputatii PDL de Braila, Viorel Balcan si Eugen Badalan, au depus un amendament de anulare a propunerii de desfiintare a Judecatoriei Insuratei si a Parchetului de pe langa aceasta, se arata intr-un comunicat de presa semnat de cei doi parlamentari.

Potrivit celor doi deputati PDL, proiectul de lege privind desfiintarea unor instante judecatoresti si a parchetelor de pe langa acestea a ajuns in forma lui initiala, la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, urmand ca acesta sa fie trecut pe ordinea de zi a comisiei in perioada imediat urmatoare.

“Deoarece fiecare judecatorie in parte, din cele 15 propuse spre desfiintare, are specificul si problematica ei, iar discutiile pe acest proiect de lege se anunta deja destul de ample, noi, deputatii PDL ai organizatiei Braila, am luat decizia de a depune un amendament de anulare a desfiintarii Judecatoriei Insuratei si a Parchetului de pe langa aceasta. In expunerea noastra de motive aratam faptul ca volumul de munca din cadrul acestei judecatorii este unul foarte mare, iar desfiintarea institutiei in cauza ar prelungi termenele de solutionare a dosarelor, ar genera cheltuieli suplimentare si justitiabilii ar trebui sa se deplaseze in municipiul Braila pentru a rezolva probleme care tin de competenta teritoriala a Judecatoriei Insuratei”, se precizeaza intr-un comunicat remis Agerpres.

Deputatii Viorel Balcan si Eugen Badalan precizeaza ca, in demersul lor, au sustinerea presedintelui Judecatoriei Insuratei si ca vor urmari “cu toata atentia circuitul acestui proiect in Camera Deputatilor, pentru a sustine amendamentul depus atat in Comisia Juridica, cat si in plenul Camerei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie