Deputaţi de Prahova au purtat eşarfe ale suporterilor FC Petrolul, la şedinţa Camerei de marţi

Deputaţii PNL de Prahova şi un parlamentar PSD au purtat marţi, 28 mai, la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, eşarfe ale suporterilor echipei de fotbal FC Petrolul, în semn de susţinere a acesteia în finala Cupei României.

fc petrolul

„Toţi deputaţii PNL de Prahova, dar şi deputatul PSD Ion Eparu am purtat la şedinţă eşarfe ale suporterilor echipei de fotbal FC Petrolul, în semn de susţinere. Am purtat eşarfele pentru că Petrolul a ajuns în finală şi poate să câştige în partida cu Clujul, care se va desfăşura pe Arena Naţională”, a precizat Graţiela Gavrilescu, unul dintre deputaţii PNL care au avut o astfel de eşarfă la lucrările Camerei.

Aceşti deputaţi au purtat eşarfele în timp ce în Camera Deputaţilor se dezbătea moţiunea simplă a PPDD şi a PDL pe tema Văii Jiului.

FC Petrolul va juca sâmbătă în finala Cupei României împotriva echipei CFR Cluj, pe Arena Naţională.

MEDIAFAX

2 Comentarii la "Deputaţi de Prahova au purtat eşarfe ale suporterilor FC Petrolul, la şedinţa Camerei de marţi"

  1. Pingback: Deputaţi de Prahova au purtat eşarfe ale suporterilor FC Petrolul, la şedinţa Camerei de marţi | Ziarul Semnal de Prahova

  2. Pingback: A treia Cupă din istoria Petrolului face înconjurul judeţului pentru a fi văzută de suporteri | Ziarul Semnal de Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published.