Depăşire riscantă, soldată cu moartea unui pasager, pe DN2 E 85

Data:

Joi, 13 iunie, pe DN 2 E85, în apropierea localităţii Căldăruşanca, s-a produs un grav accident de circulaţie. Un buzoian şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a fost acroşată de un TIR.

sinucidere

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 19.00. Un buzoian de 59 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în depăşirea unui TIR, dar văzând că din contrasens vine o altă maşină, s-a retras din depăşire dar autoturismul a fost acroşat cu partea din spate a autotrenului. Pe bancheta din spate se afla un buzoian, în vârstă de 41 de ani, care dormea cu capul sprijinit de geam. Bărbatul a murit pe loc după ce a fost fiind lovit de colţul remorcii autovehiculului de mare tonaj. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier. Tot ieri, alte două persoane şi-au pierdut viaţa pe şoselele din Buzău. Două adolescente au murit după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent de o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe DN 2C, pe raza localităţii Căldărăşti.

adevarul.ro

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...