Democrat-liberalii -„Singuri împotriva tuturor”

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

IMG_5688Preşedintele PD-L Ialomiţa, Cazacu Marinică, este de părere că rezultatul obţinut de democrat-liberali este cel la care se aşteptau, iar pe plan local a fost chiar dublu faţă de targetul propus.
„Ştiam din campania electorală care este nivelul nostru la alegeri. Rezultatul este un unul bun. A fost cel la care ne aşteptam. Am avut un target dat şi aproape că l-am dublat în Ialomiţa. Putem spune că am câştigat, fiind singuri împotriva tuturor. PSD are 35 de primari şi, cu toate acestea, am obţinut un scor foarte bun în multe localităţi. Din păcate, am fost singuri împotriva tuturor, dar din fericire am câştigat”.
Liderul PD-L nu exclude o posibilă colaborare cu liberalii la nivel naţional, însă spune că decizia finală nu-i aparţine.
„În politică, totul e posibil. Nu depinde de mine. Pot doar să dau un vot. Nu ştiu ce decizie voi lua, probabil că mă voi abţine”, a conchis acesta.
În schimb, preşedintele PNL Ialomiţa, Gheorghe Petre, este de părere că orice afirmaţie făcută „la cald” nu îşi are rostul şi aşteaptă decizia Biroului Politic Central pentru a vedea ce vor face liberalii în continuare.
Acesta nu a exclus, însă, posibilitatea ca PNL să se implice într-un alt proiect, considerând că faţă de PSD şi-au respectat cuvântul.
„Noi am dovedit seriozitate, ne-am angajat într-un proiect şi ne-am respectat cuvântul dat. Am muncit alături de PSD şi, chiar dacă nu am avut candidat direct, am obţinut rezultate foarte bune în judeţ, în localităţile cu primari liberali. Dacă se va contura un alt proiect, ne vom alătura, însă până la o decizie a conducerii partidului nu comentez. Reacţiile la cald ale colegilor mei nu cred că sunt binevenite. Nu are rost să luăm o decizie până când rezultatele nu vor fi finale şi rezolvate toate problemele apărute, mai ales că PSD va face contestaţie”, a conchis acesta.
Liderul PSD Ialomiţa nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.
Mircea Geoană a obţinut în judeţul Ialomiţa 73.257 de voturi, reprezentând 55,85%, iar Traian Băsescu 57.899 voturi, respectiv 44,14%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie