Delegatie americana in vizita in judetul Calarasi

Data:

Sapte tineri politicieni americani si lucratori in administratia SUA se vor afla, marti, in judetul Calarasi, scopul vizitei fiind cunoasterea sistemului politic si administrativ romanesc, precum si cunoasterea realitatilor din tara noastra.
Membrii delegatiei americane vor participa la ceremonia de depunere de coroane de flori dedicata Zilei Armatei Romane, dupa care au programata o intalnire cu prefectul judetului Calarasi, Emil Musat, si sefii institutiilor publice deconcentrate. De asemenea, ei vor vizita si unele obiective agricole si industriale din localitatile Calarasi, Valcelele si Dragos-Voda.
„Eu sunt incantat ca pe langa judetul Prahova viziteaza si Calarasiul. (…) Eu as vrea ca aceasta delegatie sa plece din Romania cu ideea ca tara noastra este una dintre tarile moderne, cu o agricultura moderna, cu o industrie in modernizare. Sa plece cu ideea ca Romania este un mediu propice investitiilor, in mod special in agricultura, deoarece cele mai bune investitii in agricultura sunt in zona Calarasiului“, a declarat luni, pentru AGERPRES, prefectul Emil Musat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...