De partea cealalta a USL – Deculescu a trecut la PNL

Data:

Valentin Deculescu
Valentin Deculescu

Din 1 februarie, Valentin Deculescu (fost PSD) este membru cu acte in regula la Organizatia Municipala a PNL Calarasi. Pe marginea acestui subiect a curs multa cerneala prin presa locala si va mai curge, cu siguranta. Reamintim cititorilor ca, incepand cu data de 1 februarie, a intrat in vigoare decizia Biroului Permanent Judetean PSD, de excludere din partid a lui Valentin Deculescu si a Alinei Jipa si, implicit, de suspendare din functia de consilier local, respectiv consilier judetean.

Motivul care a stat la baza deciziei de excludere din partid a celor doi a fost acela ca au abordat „o atitudine neprincipiala, necolegiala si sfidatoare la adresa membrilor si a conducerii organizatiei PSD Calarasi“. Consilierii au respins acuzatiile, fapt care a dus automat la excluderea lor din partid incepand cu 1 februarie. Pentru Deculescu nu este nici o pierdere, dovada ca a gasit imediat intelegere precum si un loc caldut la liberali. „Da! Domnul Deculescu si-a manifestat dorinta de a veni in echipa noastra si atata tot. Am stat de vorba cu el si mi-a spus ca nu vrea sa paraseasca zona politica. De ce am fi spus nu? Pentru ca ne-a fost adversar politic? Nu-mi aduc aminte ca Deculescu sa fi aruncat cu noroi in noi, sa fi spus cine stie ce lucruri urate“, a precizat presedintele liberalilor, Raducu Filipescu. In ceea ce o priveste pe Alina Jipa, voci din anturajul sau spuneau recent ca ar fi avut intentia sa se alature si ea echipei liberale. Insa Filipescu nu a putut da amanunte concrete privind acest aspect. „Nu stiu nimic de Alina Jipa. Am purtat discutia cu ea, dar nu cunosc sa se fi inscris la noi deocamdata. S-o fi inscris la Valcelele!“.

In alta ordine de idei, se pare ca zvonistica orasului – potrivit careia mai multi membri PSD sau PDL vor sa se alature liberalilor – este un adevar. In conferinta de presa a PNL, care a avut loc miercuri, 9 februarie, Filipescu si Dragulin au venit insotiti de noua achizitie PDL, Marian Dumbravu. Acesta a fost membru marcant al PDL Dragalina, consilier local si fost candidat la Primaria Dragalina in 2008. Liderul liberal Raducu Filipescu a mai spus ca Dumbravu va fi candidatul lor in Dragalina, la alegerile din 2012. De asemenea, liberalii au mai facut o alta achizitie in urma cu trei luni: Dana Traian, fosta PSD – sef serviciu comunicare in cadrul ADR Sud Muntenia Calarasi. Seful liberal a mai precizat ca in zilele urmatoare se asteapta la noi inscrieri de membri in PNL.

Marga Nicolae

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...