De ce vrea Oana Mizil presedintia Consiliului Judetean Calarasi

Data:

Presedintele PSD Calarasi, Oana Niculescu-Mizil
Presedintele PSD Calarasi, Oana Niculescu-Mizil

„Pentru ca se poate mai mult si mai bine pentru calaraseni, iar eu nu sunt omul care sa se multumeasca cu putin. Si, de cate ori imi pun ceva in cap, reusesc“ , a spus aceasta inca din startul conferintei de presa a PSD din 2 martie.

In continuare, au fost prezentate ca prioritati gasirea metodelor pentru dezvoltarea industriei si in mod special a agriculturii si turismului in Calarasi. „Se poate face agricultura ecologica, pentru obtinerea de produse BIO“, a adaugat aceasta. Cunoscand problema irigatiilor, Oana Mizil a spus ca va depune un proiect legislativ in acest sens.

In perioada mai-iulie, 4 institute de specialitate vor efectua sondaje de opinie incrucisate, in urma carora se vor stabili candidatii comuni ai USL, atat pentru Consiliul Judetean cat si pentru Primaria Calarasi.

Valentin Ionita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...