Daniel Stefan Dragulin a castigat Primaria municipiului Calarasi

Cele mai citite

Daniel Stefan Dragulin, candidatul USL la primaria Calarasi, a anuntat in noaptea de duminica spre luni ca in urma numararii paralele efectuate de partid a castigat mandatul de primar.
„Dupa rezultatele partiale sunt castigatorul alegerilor locale din 2012 ca primar al municipiului Calarasi. Este un rezultat care ma onoreaza dar in acelasi timp ma si obliga ca in calitate de primar sa pun in aplicare programul nostru al USL. (…) Programul pe care il avem este un program pe termen scurt, mediu si lung si vom incerca ca in perioada urmatoare sa nu sa se promita si sa solutionam problemele existente”, a declarat, pentru AGERPRES, Daniel Stefan Dragulin.
„Imediat dupa ce voi ajunge la primaria municipiului Calarasi voi solicita un audit financiar sa vedem unde stam dupa care vom demara cat mai repede proiectele de alimentare cu apa si canalizare si in functie de banii existenti in contul primariei sa ne apucam de ceea ce am mai spus”, a precizat Dragulin.
Acesta a ocupat pana in prezent functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Calarasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie