Dambovita: Vezi aici ce drumuri din Dâmboviţa vor fi blocate de zăpezi

Cele mai citite

Un singur drum naţional din judeţul Dâmboviţa nu este în pericol de a fi blocat din cauza zăpezii! Informaţia ne-a parvenit de la Guvern, care a întocmit o hartă a drumurilor inzepezibile, pentru ca autorităţile să nu mai fie luate pe nepregătite, a declarat premierul Victor Ponta.

“Să nu aşteptăm să se blocheze drumuri, să apară problemele obişnuite, după care să începem să ne mobilizăm. Motiv pentru care înţeleg că, de marţi,30 octombrie, la Ministerul Transporturilor începe să activeze Comandamentul de Iarnă care va rămâne în acţiune până în primăvară”, a adaugat Victor Ponta.

În judeţul Dâmboviţa, conform hărţii Guvernului, sunt în pericol de a fi înzăpezite: DN 1A, DN 72, DN 71, DN 61 şi A1. Scapă de valul de zăpadă doar DN 72A, Târgovişte-Câmpulung. De altfel, iarna trecută am simţit cu toţii efectul iernii, când nu s-a circulat mai multe zile la rând pe aceste drumuri din cauza nămeţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie