Dambovita: Urmărire ca-n filme la Târgoviște

Data:

Oamenii legii din Târgovişte au vrut să oprească o maşină pentru un control de rutină. Dar şoferul nu a oprit, aşa că au pornit în urmărire. Cum tânărul de la volan nu avea experienţă, nu a apucat să ajungă prea departe.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. După ce l-au testat cu alcooltestul, poliţiştii au descoperit că tânărul avea o alcoolemie de 0,26 mg alcool pur în aerul expirat.

Tânărul va trebui să răspundă în faţa legii pentru că a condus băut şi fără permis. În plus, i s-a mai deschis un dosar penal şi pentru distrugere. Tot el va trebui să suporte reparaţiile celor două maşini avariate, dar să înlocuiască şi stâlpul pe care l-a rupt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...