Dambovita – Tineri arestati preventiv, dupa ce au furat cutia postala dintr-o scara de bloc

Cele mai citite

Doi tineri din Targoviste au fost arestati preventiv, dupa ce au sustras cutia metalica de corespondenta din scara unui bloc, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, remis marti.
Conform sursei citate, cei doi au intentionat sa fure si fier vechi din zona unei gradinite de flori din Targoviste.
”Politia Municipiului Targoviste a fost sesizata de numitul D.M., de 35 de ani, din localitate, ca mai multe persoane intentioneaza sa sustraga fier din zona blocului in care locuieste. In urma activitatilor de verificare si cercetare s-a stabilit ca numitii P.P., de 16 ani, si P.S., de 18 ani, ambii din municipiul Targoviste, au intentionat sa sustraga fier vechi din gradinita de flori amenajata in spatele blocului, dupa ce cu o zi in urma, au sustras cutia metalica de corespondenta din scara respectivului bloc”, se arata in comunicatul Politiei Dambovita.
Cei doi au fost initial retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, si fiind prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pe numele acestora s-au emis mandate de arestare preventiva pentru 19 zile.

Ultimele articole

Şeful Penitenciarului Târgşor, jefuit de 7.000 de euro şi de un pistol

Maşina comisarului Florin Stanciu, şeful Penitenciarului de Femei de la Târgşor, a fost jefuită, joi seara, 27 iunie, în Târgovişte....

Proiect pilot pentru Clubul Sportiv Scolar Targoviste

Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte beneficiază de un proiect pilot, în valoare de 1,6 milioane de lei, prin care sunt...

Serviciul centralizat de furnizare al agentului termic în Târgovişte s-ar putea desfiinţa

Târgoviştenii abonaţi la Termica ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, la iarnă, societatea de furnizare al agentului...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ