Dambovita – Tanar cercetat penal pentru vot multiplu

Cele mai citite

Un tanar de 23 de ani din comuna damboviteana Cojasca este cercetat penal pentru tentativa de vot multiplu, se arata intr-un comunicat al Centrul Judetean de Comunicare (CJC) Dambovita.
Membrii comisiei de votare din sectia unde s-a prezentat tanarul au constatat ca acesta a dezlipit timbrul autocolant de pe cartea de identitate si a venit sa voteze a doua oara. El era insa inregistrat ca votase anterior.
„Lucratorii Sectiei nr.3 Politie Rurala Butimanu au fost sesizati de presedinta Sectiei de votare nr. 4 Cojasca cu privire la faptul ca un barbat a incercat sa-si exercite de doua ori dreptul la vot. La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare fiind identificat numitul M.F. de 23 de ani, din localitate, care dupa ce si-a exercitat dreptul la vot, a dezlipit timbrul autocolant cu mentiunea ‘Votat’ de pe cartea de identitate si a incercat sa voteze a doua oara, moment in care a fost depistat de membrii comisiei sectiei de votare”, se arata in comunicatul CJC Dambovita.
In cauza s-a intocmit dosar penal, urmand a se propune solutie legala prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie