Dambovita: Strainii care locuiesc ilegal in judet, in vizorul autoritatilor

Data:

Doi cetateni turci au fost sanctionati pentru sedere ilegala
Doi cetateni turci au fost sanctionati pentru sedere ilegala

Politistii Oficiului Roman pentru Imigrari, Biroul pentru Imigrari Dambovita, au organizat, in Municipiul Targoviste, o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a strainilor.

Astfel, au fost depistati cu sedere ilegala doi cetateni turci, ambii in varsta de 41 ani. Cei doi cetateni straini au intrat in Romania in baza unor vize de scurta sedere, iar la expi rarea termenelor conferite de vize, nu au parasit teritoriul Romaniei.

Avand in vedere cele constatate, strainii au fost sanctionati contraventional cu amenda in cuantum de 800 lei si li s-au eliberat decizii de returnare, prin care au obligativitatea sa paraseasca Romania in termen de 15 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...