Dambovita: Spitalul Titu va deveni sectie a Spitalului Judetean Targoviste

Data:

Structura administrativa a Spitalului Titu va disparea
Structura administrativa a Spitalului Titu va disparea

Spitalul Titu, aflat initial pe lista de unitati medicale ce se vor transforma in camine de batrani, va deveni sectie a Spitalului Judetean Targoviste, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu.

Acesta spune ca preluarea Spitalului Titu nu va crea dificultati materiale Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste, intrucat fondurile necesare pentru desfasurarea activitatii in noua unitate depasesc cu putin 2% din bugetul Spitalului Judetean. In plus, se vor face si economii, intrucat va disparea structura administrativa de la Titu.

La sfarsitul anului trecut, Consiliul Judetean Dambovita a preluat in administrare Spitalul Judetean Targoviste si alte cinci unitati medicale din judet, pe care le-a transformat in sectii ale acestuia.

Astfel, Sanatoriul TBC Moroieni, Spitalul de Psihiatrie Cronici Gura Ocnitei, Centrul de Sanatate Voinesti, Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocnitei si Spitalul Municipal Targoviste au devenit sectii ale Spitalului Judetean Targoviste.

Autoritatile judetene au anuntat ca la Spitalul Judetean Targoviste se vor face investitii de 22 de milioane de euro, bani asigurati printr-un proiect cu finantare europeana de 20 de milioane de euro, iar restul din bugetul Consiliului Judetean Dambovita, potrivit Agerpres.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...