Dambovita – Spitalul din Titu, transformat in Unitate de Primiri Urgente

Cele mai citite

O Unitate de Primiri Urgente, sectie a Spitalului Judetean Targoviste, a fost inaugurata, marti, in orasul dambovitean Titu, in cladirea fostului spital din localitate, desfiintat in luna aprilie prin ordin al ministrului Sanatatii.
UPU de la Titu are cinci paturi, iar in prezent aici sunt angajati sase medici.
„Am inteles de la conducerea Spitalului Judetean Targoviste ca la camera de garda de la Targoviste s-a ajuns la o medie de prezentari de 220 de urgente. Este clar ca vom prelua din aceste urgente. Avem medicii si aparatura necesare pentru aceasta sectie. La Titu, fostul spital consuma peste 90% din bani pe salarii si doar 2% pe medicamente si pe materiale sanitare. Eu am regretat ca se desfiinteaza spitalul de la Titu, dar acum speram sa realizam aici, in faza a doua, un centru multifunctional cu laboratoare si cabinete medicale“, a declarat primarul din Titu, Ilie Dinu.
El a spus ca orasul se afla in plina dezvoltare, dupa ce a fost deschis Centrul Renault Technologie Roumanie, si ca este nevoie de o unitate medicala in localitate.
Consiliul Judetean Dambovita a aprobat, inca din luna martie, o hotarare de transformare a spitalului din Titu in sectie a Spitalului Judetean Targoviste.
Spitalul din Titu avea circa 100 de paturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie