Dâmboviţa: Şase persoane audiate, în urma unor percheziţii la suspecţi de incendierea unor autoturisme şi locuinţe

Cele mai citite

perchezitii glodŞase persoane au fost duse la audieri, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate, miercuri, în judeţul Dâmboviţa, la persoane suspectate de comiterea unor distrugeri prin incendiere de autoturisme şi locuinţe.

Începând cu ora 6.00 dimineaţa, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa în colaborare cu lucrători din cadrul S.I.A.S Dâmboviţa au descins în trei imobile situate pe raza localităţilor Târgovişte, Colanu şi Viişoara.

„În urma activităţilor desfăşurate, şase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri, iar mai multe obiecte corp delict au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cercetările continuă pentru probarea activităţii infracţionale a persoanelor conduse la sediul Poliţiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie