Dâmboviţa: Şase persoane audiate, în urma unor percheziţii la suspecţi de incendierea unor autoturisme şi locuinţe

Data:

perchezitii glodŞase persoane au fost duse la audieri, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate, miercuri, în judeţul Dâmboviţa, la persoane suspectate de comiterea unor distrugeri prin incendiere de autoturisme şi locuinţe.

Începând cu ora 6.00 dimineaţa, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa în colaborare cu lucrători din cadrul S.I.A.S Dâmboviţa au descins în trei imobile situate pe raza localităţilor Târgovişte, Colanu şi Viişoara.

“În urma activităţilor desfăşurate, şase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri, iar mai multe obiecte corp delict au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cercetările continuă pentru probarea activităţii infracţionale a persoanelor conduse la sediul Poliţiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...