Dambovita – S-a finalizat tiparirea buletinelor de vot

Cele mai citite

Tiparirea buletinelor de vot, la nivelul judetului Dambovita, a fost finalizata, costul acestei operatiuni fiind de peste 320.000 de lei, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Dambovita, remis joi.
„In conformitate cu Programul calendaristic pentru realizarea activitatilor referitoare la organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012, tiparirea buletinelor de vot a fost finalizata. Serviciile tipografice au fost asigurate de Monitorul Oficial. Buletinele de vot sunt asezate pe paleti, urmand a fi transportate, in cursul zilei de joi, la Targoviste in conditii de paza si protectie”, se arata in comunicatul Prefecturii Dambovita.
Transportul buletinelor este asigurat de Monitorul Oficial. De asemenea s-au luat masuri de distrugere a matritelor si de depozitare a buletinelor de vot, precizeaza sursa citata.
Prefectura Dambovita mai informeaza ca numarul total de buletine de vot ce au fost tiparite este de 1.928.000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie