Dâmboviţa – PSD va acţiona în instanţă mai multe consilii locale

Data:

PSD Dâmboviţa va acţiona în instanţă mai multe consilii locale din judeţ, care refuză validarea unui număr total de 21 de consilieri social-democraţi, a anunţat, luni, 16 mai, preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Ion Stan.
Acesta spune că este vorba despre consilieri locali care au fost schimbaţi în urma demisiei din PSD sau a excluderii lor din partid.
„Vom acţiona în justiţie mai multe consilii locale care refuză validarea noilor consilieri ca urmare a demisiei din partid sau ca urmare a excluderii din partid a unor persoane care deţineau funcţia de consilier, persoane care, potrivit legii, odată ce şi-au pierdut calitatea de membru de partid nu mai pot rămâne în funcţia de consilier. Acţionăm în instanţă aceste consilii locale pentru a le obliga să valideze noii consilieri“, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa, Ion Stan.
Localităţile unde consiliile locale refuză numirea noilor consilieri social democraţi sunt Gura Foii, Conţeşti, Răcari, Tărtăşeşti şi Crevedia. (Sursa: Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...