Dambovita – Proiect educativ de Dragobete la Centrul de Reeducare Gaesti

Cele mai citite

Joi, 23 februarie, minorii si minorele din Centrul de Reeducare Gaesti au sarbatorit ziua de Dragobete, sarbatoarea romaneasca a iubirii si a dragostei.

Cadrele didactice si educatorii, intr-un demers al consecventei provocarilor cu valente educative, au facut din aceasta zi, pentru tinerii din custodie, prilej de stimulare a capacitatilor lor emotionale pozitive, a afectivitatii si a comportamentului prosocial.
Proiectul de activitate a constat intr-un concurs de declaratii de dragoste, recitari de poezii adecvate temei alese, un concurs de desen si pictura , o sceneta de teatru intitulata „Critica de jos“ si un program artistic de muzica si dans . In partea de dupa amiaza, minorii si minorele au participat la diferite concursuri sportive, in sala de sport a institutiei. Vineri, intre orele 17.00- 19.00, la invitatia Casei de Cultura „Dumitru Stanciu“ Gaesti, un grup de 14 minore vor participa la spectacolul artistic organizat cu prilejul zilei de Dragobete.
Prin asemenea provocari educationale, personalul educativ urmareste sa favorizeze, la tinerii internati, dezvoltarea lor morala si personala optima si pregatirea pentru reinsertia sociala.

Ultimele articole

Mai multe persoane au încercat să fure moaștele Sfântului Luca în Slobozia

Mai multe persoane au încercat, joi, să fure moaştele Sfântului Luca aduse la biserica din cartierul Bora din Slobozia,...

Trei copii au fost răniți în urma unui accident produs de un şofer băut și fără permis

Doi copii de trei şi nouă ani au fost accidentaţi, pe o stradă din Călăraşi, de o maşină condusă...

Jandarmii prahoveni, la datorie şi în week-end

În perioada 12-14 iulie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au acţionat, în conformitate cu prevederile legale, pentru asigurarea...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ