Dambovita – Profesor retinut pentru trafic de influenta

Cele mai citite

Un profesor din judetul Dambovita a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta si astepta, joi, 23 februarie, decizia instantei de judecata care va decide daca va fi arestat preventiv, se arata intr-un comunicat al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Dambovita.
Potrivit sursei citate, o persoana a facut un denunt, in august 2011, cu privire la faptul ca, in cursul lunii mai 2011, M.S., profesor de liceu, i-a solicitat suma de 7.000 euro, din care a primit suma de 3.000 euro, cu promisiunea ca va interveni pe langa factori decizionali din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita pentru a facilita angajarea, ca profesor, a surorii denuntatorului.
„In urma activitatilor de cercetare penala desfasurate de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Biroul Judetean Anticoruptie Dambovita, coordonati de procurorul competent, fata de M.S. s-a pus in miscare actiunea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta“, se arata in comunicatul DGA.
Procurorul a dispus masura retinerii pentru 24 de ore a profesorului, urmand ca, joi, 23 februarie, sa fie prezentat Tribunalului Dambovita cu propunerea de arestarea preventiva pe o perioada de 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie