Dambovita – Prinsi ca erau racordati ilegal la reteaua electrica

Cele mai citite

Mai multe persoane din satul Fantanele, comuna damboviteana Cojasca, au fost prinse, miercuri, in urma unei actiuni a Inspectoratului Judetean de Jandarmi, ca s-au racordat ilegal la reteaua de electricitate.
Jandarmii impreuna cu reprezentanti ai societatii de distributie a energiei electrice au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii furturilor de energie electrica, pe raza comunei Cojasca, zona unde se intervine periodic in acest sens, multi locuitori facand racorduri improvizate de alimentare a gospodariilor cu energie electrica.
„In urma actiunii au fost depistate patru persoane cu varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani, care sustrageau energie electrica prin folosirea unor instalatii clandestine racordate direct la reteaua electrica aeriana, fara a fi inregistrate si achitate la societatea de distributie a energiei electrice. Persoanelor in cauza li s-au intocmit actele procedurale premergatoare in vederea inceperii urmaririi penale“, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dambovita, remis miercuri.
Cei prinsi sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de furt si folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la reteaua de energie electrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie