Dambovita – Principele Radu si-a lansat, la Targoviste, volumul „Provizoratul istoric“

Data:

Principele Radu a participat, luni, la Targoviste, la deschiderea Conferintei Extraordinare „130 de ani de la declararea Regatului Romaniei si a Unirii Dobrogei cu Tara Mama (10 mai 1881 – 10 mai 2011)“ si a lansat volumul „Provizoratul istoric“.
Atat conferinta, cat si lansarea de carte au avut loc la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia, in prezenta studentilor si profesorilor institutiei de invatamant, precum si a reprezentantilor Arhiepiscopiei si Mitropoliei Targoviste.
Volumul „Provizoratul istoric“ cuprinde articole, eseuri, declaratii si conferinte din anii 2007-2010, continuand alte doua volume publicate de Principele Radu la Editura Polirom – „Europa din noi“ si „Biblioteca in flacari“.
Anul 2011 este anul consacrat Jubileului de 90 de ani al Regelui Mihai I, astfel ca in lunile mai si octombrie au loc ceremonii si activitati publice menite sa omagieze pe fostul suveran, printre acestea numarandu-se si conferinta „130 de ani de la declararea Regatului Romaniei si a Unirii Dobrogei cu Tara Mama (10 mai 1881 – 10 mai 2011)“ care a avut loc la Targoviste. (Sursa: Agerpres)

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...