Dambovita – Primaria Targoviste respinge acuzatiile de implicare politica in campania electorala

Cele mai citite

Primaria Targoviste respinge, intr-un comunicat remis joi, orice acuzatie de implicare politica in campania electorala, dupa ce intr-un spatiu inchiriat de primarie unei fundatii au fost gasite de Garda Financiara si Politie opt tone de alimente fara documente de provenienta.
„Referitor la spatiul detinut de Primaria Municipiului Targoviste si inchiriat de o organizatie non-guvernamentale, spatiu aflat in cartierul Micro 4, pe strada Dinu Lipatti, in care s-ar fi gasit noaptea trecuta (miercuri spre joi n.r.) marfuri alimentare fara acte de provenienta, facem urmatoarele precizari: Primaria Targoviste nu se ocupa de gestiunea acestui spatiu si nu are nicio legatura cu bunurile aflate aici sau care, eventual, au ajuns aici sau au fost tranzitate prin acest spatiu in ultima perioada. Organizatia non-guvernmentala care a inchiriat spatiul e singura responsabila de activitatile care au loc in respectiva locatie”, se arata in comunicatul Primariei Targoviste.
De asemenea este respinsa orice implicare politica a institutiei in campania electorala.
„Respingem orice acuzatie de implicare politica a Primariei Targoviste in campania electorala aflata in curs. Primaria Targoviste este si va ramane o institutie neutra din punct de vedere politic, inclusiv in perioadele electorale”, se mai arata in comunicatul primariei.
Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat ca in locatia respectiva au fost gasite cateva sute de sacose cu inscriptia „Gabriel Boriga -PDL, sigur cel mai bun primar”.
Politia Dambovita a confirmat, pentru AGERPRES, ca au fost gasite 300 de sacose inscriptionate cu un mesaj electoral.
Conducerea PDL Dambovita respinge orice implicare in acest caz.
„Am inteles ca acolo este o asociatie sau o fundatie, deci proprietate privata. Am inteles ca spatiul este inchiriat cu acte in regula de la primarie, lucru pe care l-am verificat de doua ori. Atunci raspunderea apartine acelei fundatii (…). Noi am impartit sacose cu miile prin municipiu, cu caravanele. Cineva si-a procurat sacosele. Dar daca este o diversiune? Daca cineva le-a pus intentionat acolo?”, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PDL Dambovita, Marin Antonescu.
Cele opt tone de alimente fara documente de provenienta au fost descoperite, miercuri seara, de politisti si inspectori ai Garzii Financiare, intr-o locatie din Targoviste, dupa un apel la 112 al unui locatar din blocul la parterul caruia se aflau depozitate alimentele. Acesta a vazut ca alimentele erau incarcate intr-o autoutilitara si a crezut ca cineva vrea sa le fure.
Politistii au venit la fata locului, au constatat ca nu este vorba despre un furt, dar au stabilit ca nu exista documente de provenienta a alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie