Dambovita – Prefectura anunta incetarea mandatului primarului din Hulubesti

Cele mai citite

Prefectura Dambovita a emis, marti, un ordin privind incetarea de drept a mandatului primarului comunei Hulubesti, Adrian Chirita, dupa ce acesta a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
„Institutia Prefectului – Judetul Dambovita a emis ordinul privind constatarea incetarii de drept a mandatului primarului comunei Hulubesti, domnul Chirita Adrian Ionel, ca urmare a condamnarii, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, la o pedeapsa privativa de libertate. La baza emiterii Ordinului Prefectului s-au avut in vedere: referatul intocmit de secretarul localitatii, dispozitivul deciziei penale pronuntata de Curtea de Apel Ploiesti“, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Dambovita.
Conform documentului, ordinul poate fi atacat la instanta de contencios administrativ in termen de 10 zile de la comunicare.
Primarul comunei Hulubesti, Adrian Chirita, a fost condamnat penal, la inceputul lunii februarie, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie